Фейсбук Пред репортер на Уикенд  Влади, бившият мъж на Кали, изказа

...
Фейсбук
Пред репортер на Уикенд  Влади, бившият мъж на Кали, изказа
Коментари Харесай

Стана страшно! Бившият мъж на Кали я съсипа като разкри потресаващи факти от живота й

Фейсбук Пред кореспондент на " Уикенд "   Влади, някогашният мъж на Кали, изрече своята позиция за раздялата му с чалга звездата, която към този момент няколко седмици е измежду най-дискутираните всемирски тематики.

" Не искам да храча по майката на детето ми, на правилото съм " Или положително, или нищо " за нея, само че нямам хубави мемоари от съжителството... За всичко си има аргументи, никой не назовава най-голямата си обич с думичката с буквата " к ", в случай че тя не е потвърдила, че е такава. А аз, за жал, имам доста образци за това ", призна Влади.

Факт е, че той напряко я размазва с разобличенията си, като прецизира, че това е единствено една дребна част от истината.

Според него интервютата на Кали са платени и нагласени в нейна изгода за тя да излезе почтена и да си направи спомагателна реклама. И хвърля бомбата, че чалга звездата му е изневерявала с 15 години по-млад от самата нея мъж от най-малко една година.

" Още предходната година Кали ме заряза поради сензитивно по-младия от нея Анастас от Асеновград, съгласно нея самата " високо образован юноша с кола за 200 000 лв. ", която обаче, за зла неволя блъснал, само че няма проблеми - незабавно си купил друга такава; плащал сметки в заведенията по 5000 лв. с необятен размах и хвърлял демонстративно огромни бакшиши. Е, това е " мъж, та дрънка ", нали?! Също по този начин бил доста почитан по изброените нагоре аргументи по всякакви кръчми и нощни заведения. Е, моята някогашна половинка Кали има връзка с Анастас по сведения на негови другари много от дълго време. Тя се познава от съвсем 3 години с него и той е хвърлял много бакшиши по нея, до момента в който успее да я пребори в леглото си. Явно не му е било изключително мъчно ", споделя в изумителния си роман някогашната половинка на фолк певицата.

Той признава, че Кали е имала връзки с младежа цяла година преди края на връзката им, а може би даже и повече време. Изпълнителката на ретро шлагера " 4-4-2 " станала непоносима у дома и се държала безобразно с Влади, като задачата е била да се раздели с него. Той се опитал да се пребори за любовта им, само че видял, че е безсмислено.

Туристическият сътрудник признава, че не е плащал битовите сметки, само че през годините е похарчил над 200 000 лв. за почивки, коли и да глези майката на единствения си наследник.

" Всичко съм го правил с доста обич, а думата " благодаря " в нейния речник не съществува! Само упреци, обиди и унижения, всекидневно - тя приписва всички нейни отрицателни качества на мен. Съжителството ми с нея ми коства над 200 000 лв., макар намеците й, че ме е издържала надали не. За последните 5-6 години съм й купил 6 коли, дори и последната, която кара към днешна дата, е също закупена от мен – това мога да потвърдя елементарно с банково извлечение. Спрях да заплащам сметките за домакинствана на нейния апартамент и този на майка й, когато тя влезе във " ВИП Брадър " през 2014 година Не за друго, а тъй като майка й ме изгони от вкъщи на Кали с 6-месечното ни бебе в деня на влизането й в шоуто. За това семейство аз бях несретник, който няма милиони и затова не заслужава каквото и да било почитание. За бебето се грижих изцяло самичък, до момента в който тя беше в къщата ", свидетелства Влади, който ще се бори в съда за сина си Александър. Младият мъж е безапелационен, че няма да разреши детето да остане с фолк изпълнителката.

" Съжалявам, само че тя се оказа персона с извънредно невисок морал. Жалко е, че с арогантното си държание на ненаситна любителка на млади богаташчета избра да удостовери най-грозните клюки, които се носят за нея най-малко от десетилетие насам. И дано не упреква никого – сама се портретира по този срамен метод. Не искам детето ми да бъде възпитавано от тази жена със мощно объркана ценностна система. Смятам, че Кали не може да бъде пълноценна майка ", отсича омерзения Влади.

И пожелава триумф на Кали в новата й връзка с 15 години по-младия Атанас от Асеновград. " Дано са щастливи и излязат на ярко, тъй като узнавам, че имат причина да крият връзките си. Може би тъй като най-вероятно родителите на това момче надали ще одобряват снахата с толкоз богат опит с необятно отворени прегръдки ", злъчно подмята Влади.

" Това не е всичко. Само отбелязвам... Ако кажа цялата истина, колкото и да назовава себе си " необятно скроена ", а в действителност да е един приключен гьонсурат, така наречен Кали няма да си покаже носа отвън дома доста дълго време. По време на връзката ни желаех да я науча и да трансформира единствено едно нещо в нея -  да мисли за следствията от дейностите си и да не прави прибързани неточности, само че уви. Нека е щастлива! Едва ли съществува мъж, който да дава отговор на безконечните й условия за цялостно благополучие, тъй че скоро – след година-две, или три, а може би пет, отново ще слушаме нейни сърцераздирателни изявленията за любовни разочарования и изменничества, за неналичието на ентусиазъм у следващия й брачен партньор и отново ще се изкарва жертва. Все търсеща обич, само че получаваща недоумение, все бореща се сама в този недопечен свят... До този миг тази плоча е влизала в приложимост най-малко три пъти и явно не се е надраскала и изтъркала, щом още се употребява с ненаситност от медиите ", заключва за майката на сина си Влади.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР